Autocar 45 locuri – clasificare 4*

Autocar 45 locuri brand Mercedes-benz – autocarul Mercedes Tourismo de 44+1 locuri are o clasificare turistica de 4*; aceasta clasificare este data atat de dotarile de confort existente (aer conditionat, scaune rabatabile, sistem audio-video) dar mai ales de distanta dintre scaune (este mult mai mare, iar calatorii vor sta mult mai confortabil.

Autocarul de 45 locuri Mercedes Tourismo este ideal atat pentru distante medii si mici dar mai ales pentru rutele externe ce implica multi km.

Datorita amplasarii celor 45 de scaune, confortul asigurat pasagerilor este unul de top, acestia beneficiind atat de spatiu suficient la picioare, dar mai ales de spatiu intre scaune (scaunele se pot distanta si lateral unul fata de celalalt). Rabatarea acestora este posibila cu ajutorul mecanismului unic de control; acesta oferta posibilitatea relaxarii depline pe durata calatoriei dumneavoastra.

Tetierele integrate, fac din autocarul Mercedes Torusimo, un autocar de 45 de locuri demn de un produs elegant. Suportul lombar reglabil pe diverse trepte, masutele integrate in spatarul scaunelor precum si plasele de bagaje asigura intr-un cuvant : calitate si eleganta.

Pentru turistii ce aleg lectura, autocarul are integrate lampi de citit individuale, acestea putand fi actionate separat pentru fiecare calator in parte. De asemenea, autocarul de 45 locuri este prevazut cu diuze de ventilatie individuale ce asigura un climat excelent indiferent de anotimp – fie vara, fie iarna. Fantele de aer sunt directionale, adica pot fi orientate catre fiecare pasager in parte, fara a-l influenta pe colegul din imediata vecinatate.

Confortul este asigurat si de mocheta din interior, perdelele laterale precum si de geamurile dublu-stratificate de tip termopan, tratate cu un gaz special anti-reflexie. Parasolarele din partea frontala ofera vizionarea peisajelor fara a le obtura.

Pentru detalii referitoare la acest autocar va rugam sa accesati pagina dedicata – https://www.marmara.ro/portfolio/inchiriere-autocar-45-locuri/.

Pentru rezervari si alte detalii va rugam sa ne contactati.