Autocar 50 locuri – ideal pentru transport salariati

Autocar 50 locuri – oferta noastra de inchirieri autocare se adreseaza atat transportului turistic, cat si celui in regim zilnic (exclus de linie). Amintim aici transport salariati de la zona de cazare/statie de metrou catre birou si retur sau transportul salariatilor angajati in alta localitate. Cel mai bun raport pret/pasager este obtinut in cazul autocarelor de 50 locuri. Sa luam spre exemplu un drum zilnic de 200km deci un rezultat de 200 Euro impartit la 50 persoane echivaleaza cu 4 Euro/zi/persoana (cu tva inclus).

Asiguram transport salariati cu autocare turistice de 50 locuri, pe distante scurte, medii sau lungi la tarife excelente.

Transport angajati la preturi excelente, soferi profesionisti si o calitate excelenta a serviciilor oferite! Transport conventie la preturi excelente!

Un autocar de 50 locuri ofera posibilitatea de calatorie in cele mai bune conditii, atat pe distante mari, medii dar si mici. Includem aici transportul angajatilor unei firme de acasa la servici, sau de la o locatie stabilita la locul de munca. Aceste drumuri pot fi efectuate ritmic (adica in fiecare zi) sau in functie de orele dorite de beneficiar.

CONVENTIILE – sau mai bine spus transportul in regim de conventie ofera posibilitati multiple, la cele mai mici costuri de operare.

Pentru mai multe informatii referitoare la transport salariati cu autocare de 50 locuri va rugam sa ne contactati.