Despre Marmara / Autocar de inchiriat

autocar de inchiriat

Suntem bucurosi sa va avem oaspetii nostri, intr-o calatorie minunata! Suntem bucurosi ca folositi serviciul nostru de inchirieri autocare.

Marmara Premium Bus Holding | Companie

Asiguram servicii de calitate in domeniul inchirierilor de autocare in scop turistic. Suntem reprezentatii unuia dintre cele mai mari grupuri de transport in regim Premium Charter din Europa. Experienta de peste 10 ani in acest domeniu alaturi de numeroasele colaborari efectuate cu diferite companii ne asigura continuitate si perfectionare in timp. Schimburile de experienta cu prestigioase companii din Germania, Turcia si Cehia ne-au ajutat sa concepem o solutie de transport adaptata in totalitate cerintelor clientilor, cerinte ce devin pe zi ce trece mai complexe.

Marmara Premium Bus | Autocar de inchiriat

Miile de turisti din intreaga lume aleg excursiile sau circuitele cu autocarul, acestea reprezentand o buna oportunitate de a vedea intr-un ritm lent frumusetile si particularitatile zonelor vizitate. Flota proprie de vehicule include autocare pregatite pentru a face fata celor mai exigente cerinte venite din partea turistilor. Autocarele noastre sunt clasificate cu 3* si 4* (clasificare maxima pentru astfel de vehicule). Acestea au fost folosite doar pentru excursii ocazionale (nu au facut linie sau curse regio). Pentru confortul calatorilor includem dotari standard precum aer conditionat climatronic, toaleta functionala, sistem audio-video, mini-bucatarie, monitoare, doua frigidere, scaune rabatabile pentru dormit precum si alte componente menite sa asigure o calatorie cat mai confortabila. Un autocar de inchiriat in scop turistic trebuie sa satisfaca anumite conditii legate de confort si siguranta.

Marmara Premium Bus | Calatorie placuta intr-un autocar de inchiriat

Lumea exterioara, vazuta din autocar se desfasoara sub forma unor cadre memorabile, oferind pasagerului o imagine stralucitoare, relaxanta si plina de farmec. Drumurile montane incadrate in peisaje feerice (din exterior), sunt acompaniate de ritmuri sonore placute (in interior), astfel ca fiecare excursie este unica si ramane ca o amintire placuta pentru dumneavoastra.

Marmara Premium Bus | Suntem alaturi de dumneavoastra

Din prima clipa a calatoriei veti simti cu adevarat ce inseamna o companie de transport premium: un sofer cu experienta, un ghid pregatit sa va impartaseasca povestioare atractive, un sistem bine pus la punct, o siguranta totala a calatoriei, astfel incat dumneavoastra sa va concentrati atentia doar pe lucrurile cu adevarat importante. Scaunele ergonomice contureaza forma corpului, permitandu-va sa calatoriti fara a simti oboseala, dar si sa dormiti in timpul calatoriilor mai lungi. Distanta confortabila intre scaune confera comoditate pe durata calatoriei.

Marmara Premium Bus | TopLine Driver

Soferii sunt angajati permanent in cadrul companiei noastre, fiind testati permanent pentru verificarea capacitatilor motrice si senzoriale. Tinem la confortul si siguranta dumneavoastra, de accea dorim sa va oferim servicii de transport premium, din toate punctele de vedere!

Marmara Premium Bus | O experienta placuta alaturi de un autocar de inchiriat

Programele noastre, atentia acordata pasagerilor, seriozitatea si profesionalismul ne recomanda!

Testimonials

Daca si dumneavoastra sunteti in cautarea unui autocar de inchiriat va rugam sa ne contactati!

Speram intr-o viitoare colaborare,

cu drag, echipa Marmara Premium Bus