Inchiriat autocar – detalii

Va prezentam mai jos cateva informatii de care trebuie sa tineti cont dupa ce ati inchiriat autocar, adica dupa ce ati semnat contractul de transport. Aceste date sunt diferite de la firma la firma, dar majoritatea companiilor tin cont de ele.

1. Depasirile kilometrilor efectuati, in raport cu cei mentionati in contract se platesc aditional? Am inchiriat autocar, pot face supliment de km?
Raspuns: diferenta de km efectuati suplimentar se plateste la tariful standard; se pot face si alte excursii aditionale fata de cele prevazute in contract, dar numai cu acordul companiei (trebuie tinut cont de numarul de ore in care a condus soferul, daca starea drumului permite efectuarea unor excursii etc).

2. Taxele de drum speciale se platesc de beneficiar in cazul in care am inchiriat autocar?
Raspuns: da, toate taxele speciale se vor plati de catre dumneavoastra; includem aici: taxe de drum/pod, taxe de autostrada, taxe de parcare, taxe de ferryboat, taxe de acces etc.

3. Cine plateste cazarea & masa pentru sofer/soferi atunci cand am inchiriat autocar?
Raspuns: masa si cazarea sunt asigurate de beneficiar; daca este mai comod putem include aceste taxe in contravaloarea totala a serviciului.

4. Se poate viziona autocarul inainte/dupa inchirierea unui autocar?
Raspuns: in functie de disponibilitate acesta poate fi vizionat oricand (trebuie doar sa ne anuntati inainte).

5. Am inchiriat autocar, pot imbarca mai multi pasageri decat numarul maxim de locuri?
Raspuns: nu, nu se pot transporta mai multi pasageri decat numarul maxim de locuri prevazute pe scaune.

Pentru alte neclaritati si informatii suplimentare privind autocarele companiei noastre va rugam sa ne contactati. Pentru o oferta de pret accesati formularul special de comanda.