Autocare de inchiriat

MARMARA Premium Bus este o societate de transport persoane specializata in transport turistic intern si international. Daca sunteti in cautarea unor autocare de inchiriat va putem oferi un excelent raport calitate/pret, profesionalism si seriozitate! Suntem pregatiti in orice moment pentru a va oferi atat consultanta in vederea unui autocar de inchiriat cat si in a va pune la dispozitie un astfel de vehicul. Autocarele sunt proprii, pregatite in orice moment pentru orice tip de deplasare indiferent de distanta sau timp.

Autocare de inchiriat pentru transport intern – flota noastra va sta la dispozitie pentru transport turistic intern (adica in Romania) pe orice ruta si pe orice distanta. Asiguram servicii optime, cu autocare moderne dotate cu aer conditionat, climatizare, toaleta, frigider, scaune rabatabile si alte dotari premium.

Autocare de inchiriat pentru transport international – de aproximativ 10 ani ne ocupam de calatoriile dumneavoastra. Transportul nostru este exclusiv in scop turistic, iar autocarele nu au fost folosite pe trasee regio (de linie). Suntem preocupati de siguranta calatorilor, de accea va punem la dispozitie autocare produse de prestigioase marci din domeniu (MAN si Mercedes), dotate cu aer conditionat, sistem audio-video hi-fi, scaune rabatabile si reglabile lateral, lampi individuale de citit, toaleta sau frigider.

Indiferent de motivul pentru care solicitati un autocar de inchiriat, va asiguram ca va fi o calatorie placuta si confortabila. Asadar daca aveti un grup organizat sau urmeaza sa planificati o excursie cu autocar nu ezitati sa ne contactati.

autocare de inchiriat bucuresti

Autocarele de inchiriat sunt de tipul MAN Lion’s Coach si MERCEDES Tourismo O350 iar anul de fabricatie este 2009 (in cazul autocarului MAN) si 2005 (in cazul celui Mercedes).

MARMARA Premium Bus are ca obiective asigurarea unui transport turistic caracterizat prin calitate maxima atat pentru excursiile ocazionale cat si pentru cele interne si internationale. Dorim sa va dovedim ca suntem o alegere corecta cand vine vorba de inchirierea unui autocar turistic, atat din punct de vedere al calitatii cat mai ales din punct de vedere al sigurantei.

Pentru informatii suplimentare privind autocarele de inchiriat va rugam sa ne contactati.