Inchiriat autocare – avantaje

Va prezentam in cele ce urmeaza avantajele serviciului de inchiriat autocare turistice, alaturi de cateva ponturi de care trebuie sa tineti seama cand inchiriati un autocar.

1. Inchiriat autocare – autocarele va lasa exact la destinatia dorita, in timp ce alte vehicule de transport pasageri (avioane, trenuri) va duc doar pana la cea mai apropiata statie.

2. Autocarele pot fi folosite atat pe distante lungi cat si pe distante medii sau scurte, atat in tara cat si in strainatate.

3. Autocarele asigura flexibilitate/adaptare in functie de itinerariul dumneavoastra; acesta poate fi modificat fara probleme.

4. Autocarele ofera posibilitatea de a calatori in grup cu firma unde lucrati, cu prietenii sau cu familia, indiferent de numarul acestora.

5. Autocarele sunt ideale daca aveti o excursie in care sunt planificate mai multe opriri la diverse obiective turistice.

6. Autocarele sunt cele mai eficiente din punct de vedere al consumului / pasager decat oricare alt mijloc de transport.

7. Autocarele sunt mai ieftine ca si costuri/pasager decat trenul. Si mult mai ieftine in comparatie cu avionul de exemplu.

8. Autocarele pot fi alese in functie de numarul de pasageri, dotarile dorite, pretul oferit etc.

9. In functie de ruta autocarele pot fi insotite de doi soferi; acestea raman la dispozitia dumneavoastra pe toata durata calatoriei.

10. In cazul unor defectiuni tehnice, autocarele pot fi inlocuite, asadar timpul de asteptare in astfel de cazuri este foarte mic.

Speram ca v-am convins prin aceste randuri de avantajele serviciului de inchiriat autocare in scop turistic. Daca sunteti in cautarea unui astfel de autocar nu ezitati sa ne contactati.