Inchiriere autocar

Pentru persoane juridice, grupuri organizate sau pentru transportul la diferite evenimente fericite din viata dumneavoastra va punem la dispozitie serviciul de inchiriere autocar pentru turism. Toate autocarele oferite de firma noastra se inchiriaza cu sofer iar distanta minima de facturat este de 200km/zi (este orientativa). In functie de necesitatile dumneavoastra va punem la dispozitie:

Inchiriere autocar MAN de 50 locuri, de fabricatie 2009 si clasificare 3* – are ca dotari aer conditionat, toaleta, sistem audio-video, scaune rabatabile pentru dormit.

Inchiriere autocar MERCEDES 45 locuri, de fabricatie 2005 si clasificare 4* – are ca dotari aer conditionat, toaleta, sistem audio-video, scaune rabatabile pentru dormit.

Inchiriere autocar – va putem pune la dispozitie si alte tipuri de autocare, in functie de cerintele dumneavoastra.

Va oferim solutia optima pentru efectuarea deplasarilor pe curse lungi interne si internationale cum ar fi: circuite, turnee, excursii de week-end, pelerinaje, atat pentru clienti finali cat si pentru agentii de turism. Suplimentar va putem ajuta in alegerea locului de cazare, stabilirea traseelor adiacente. In acest scop va punem la dispozitie autocarele prezentate mai sus, acestea fiind conduse de soferi angajati full-time in cadrul companiei noastre. Garantam siguranta, pret corect, rapiditate si buna dispozitie pe toata durata calatoriei.