Inchiriere autocare

MARMARA Premium Bus face parte dintre putinele companii de transport ce pot oferi intreaga varietate de servicii destinate atat calatoriilor de afaceri cat si celor ocazionale turistice. Serviciile noastre de inchiriere autocare se adreseaza tuturor grupurilor organizate indiferent de natura calatoriei sau de destinatie. Calatoria cu noi este profesionista, de calitate, sigura si placuta.

Alegand sa contactati MARMARA Premium Bus va veti bucura de cele mai bune servicii de inchiriere autocare din Romania, gandite pentru a satisface cele mai exigente necesitati. In plus, colaborarea se face cu o echipa de oameni pasionati de profesia lor, profesionisti ai transportului turistic intern si international.

Scopul nostru este acela de a oferi servicii complete de inchiriere autocare, atat din punct de vedere al diversitatii cat si al pretului corect si al sigurantei oferite. Suntem decisi sa oferim doar servicii de calitate, de accea nu vom face rabat de la elementele de siguranta si confort. Detinem autocare MAN si MERCEDES iar conducatorii acestora sunt atestati profesional pentru transport turistic avand o vechime de minim 10 ani in munca. Tarifele valabile la serviciul de inchiriere autocare reflecta calitatea si mai ales profesionalismul oferit.

Pentru mai multe informatii va stam la dispozitie! Vom gasi impreuna intotdeauna o solutie optima de calatorie!