Inchirieri autocare Bucuresti

Inchirieri autocare Bucuresti la cel mai bun raport calitate/pret! Societatea noastra ofera spre inchiriere pentru efectuarea de excursii interne si internationale autocare moderne dotate cu aer conditionat, toaleta, frigider si sistem audio hi-fi performant. Transport national si international de persoane, curse turistice cu autocarul, circuite, transferuri de aeroport si excursii de o zi. Totul este oferit la calitate premium; experienta, calificarea si seriozitatea sunt cartea noastra de vizita. Tarifele sunt stabilite in functie de fiecare traseu, iar inchirierea autocarelor poate fi facuta atat din Bucuresti cat si din alte judete.

Inchirieri autocare Bucuresti – in general tarifele de inchiriere pentru autocare variaza iar variantele de calcul includ: inchirierea autocarului pentru o zi (8/12/24h) in Bucuresti, Bucuresti city-tour de (8/12 ore), transfer Bucuresti – Otopeni, transfer Bucuresti – Gara de nord, diferite rute adiacente cum sunt Bucuresti – Predeal, Bucuresti – Constanta etc.

autocare pelerinaj

Pentru inchirieri autocare Bucuresti in tarife sunt incluse o serie de puncte: chiria propriu-zisa a autocarului, asigurare pentru persoane si bagaje, plata soferului, motorina, cheltuielile curente de drum (rovinieta, asigurare). Suplimentar beneficiarul trebuie sa asigure masa & cazarea soferului (sau contravaloarea acestora), taxele de parcare, taxele de poduri, taxe speciale de drum. Distanta minima ce trebuie achitata este de 200km/zi iar numarul de km suplimentari se tarifeaza la tariful standard. In unele cazuri – in cadrul turismului extern – pot apare si alte taxe precum: taxe de frontiera, taxe de autostrazi, taxe de intrare in orase, treceri cu ferryboat, taxe de pod etc. Toate aceste taxe suplimentare se asigura de catre beneficiar.

Tarifele pentru inchiriere autocare Bucuresti variaza in functie de natura excursiei, numarul de km ce trebuie efectuati, dificultate, stationare, numarul de soferi ce participa la cursa, perioada calendaristica aleasa, preturile combustibililor pentru diferite state ce sunt tranzitate etc.

In afara de inchirierea autocarului pentru Bucuresti oferim posibilitatea calatoriilor spre alte rute interne si internationale; amintim aici de litoralul Bulgariei (compania noastra organizeaza excursii, curse charter, circuite sau excursii catre litoralul Bulgariei), Italia (transport angajati catre si dinspre Italia), excursii ocazionale catre locatii din Romania (exemplu: Prislop, nordul Moldovei, manastiri, Valea Prahovei etc).

Pentru informatii detaliate despre inchirierea autocarelor in Bucuresti va rugam sa ne contactati.