Inchirieri autocare excursii

Compania noastra asigura inchirieri autocare pentru excursii oferindu-va vehicule de top: MAN si Mercedes. Pentru a beneficia de serviciile noastre in materie de transport turistic va trebui sa ne contactati sau sa completati formularul de oferta.

Multe companii aleg sa-si rasplateasca angajatii prin oferirea unor excursii la munte, la mare sau in diverse zone turistice interne si internationale. Suntem constienti ca reusita unui astfel de eveniment depinde in mare masura si de noi (daca vorbim de inchirieri autocare excursii), de accea venim in intampinarea dumneavoastra cu servicii de calitate, adaptate bugetelor fiecarei companii. Avand drept repere excursiile organizate in trecut, Marmara Premium Bus va propune organizarea de excursii cu autocarele proprii, atat de o zi cat si de tipul team-building-urilor de mai multe zile.

inchirieri autocare excursii

Fie ca vorbim de statiuni turistice recunoscute sau de zone mai putin strabatute de turisti, alegerea locatiilor pentru excursii sau team-building-uri urmareste evadarea din cotidian, din stresul si aglomeratia din fiecare zi. Menirea noastra este sa asiguram o parte din acest intreg, adica implicit sa va oferim servicii de transport de calitate. Cu siguranta in deplasarile dumneavoastra veti apela la autocare pentru excursii, dotate ultramodern cu aer conditionat, toaleta, frigider, scaune rabatabile sau instalatie audio-video.

Asupra fiecarei astfel de excursii noi ne punem o amprenta “personala”: nu efectuam doar un simplu transport ci asiguram un serviciu de calitate. Pasagerii raman cu o impresie placuta atat datorita confortului oferit de autocar, cat si datorita soferilor si intercatiunii cu acestora, entertainment-ului de la bordul autocarelor (in general avem program propriu in care calatorii urmaresc videoclipuri, spoturi tv, filme sau spectacole). Toate companiile care au cautat inchirieri autocare pentru excursii au ramas placut impresionate de serizitatea si profesionalismul de care am dat dovada.

inchirieri autocare excursie

Pentru ca autocarele pentru excursii necesita un grad inalt de confort, va oferim vehicule premium de maxim 50 locuri dotate cu ultimele inovatii in materie de tehnologie si siguranta.Excursiile pot fi organizate atat national cat si international catre destinatii precum Viena, Paris, Praga, Londra, Atena, Roma sau Barcelona; astfel aveti oportunitatea de a vizita zeci de muzee, teatre, manastiri sau alte obiective turistice premium. In categoria excursiilor includem si transferurile catre aeroport (daca acesta de exemplu este intr-un alt oras); itinerariul poate fi stabilit astfel incat inainte de a ajunge la destinatie sa vizitam impreuna si cateva obiective de interes.

Va transportam in locuri minunate, in conditii ireprosabile! Pentru oferta completa referitoare la inchirierea unui autocar destinat excursiilor va rugam sa ne contactati.