Inchirieri autocare / Marmara Premium Bus

inchirieri autocare

Bine ati venit la bordul autocarelor noastre! Suntem incantati sa va avem oaspeti intr-o minunata calatorie spre locuri de basm!

Flota Marmara Premium Bus include trei tipuri de autocare, adaptate cerintelor fiecarui grup de turisti. Astfel, dumneavoastra aveti posibilitatea de a alege masina dorita in functie de buget, de tipul grupului sau de nivelul de confort dorit. Va prezentam in cele ce urmeaza detaliile fiecarei categorii de autocare:

Inchirieri autocare Deluxe (Euro 5 / Euro 6)

Autocarele Deluxe au in componenta 46 sau 49 locuri turistice (+scaun ghid si sofer). Acestea sunt dotate cu scaune Top Travel distantabile intre ele si rabatabile, centuri de siguranta conform reglementarilor UE (in trei puncte pentru primul rand de scaune, si in doua puncte pentru restul), climatizare cu setarea temperaturii dorite, sistem audio-video cu microfon (sistem audio Blaupunkt cu minim 15 difuzoare Stereo, microfon, si monitoare LCD), frigider si toaleta. Confortul pasagerilor este asigurat pe toata durata calatoriei, aceste vehicule fiind exclusiv turistice.

Autocarele Deluxe au norma de poluare minima Euro 5, astfel ca accesul in orasele mari nu va fi o problema (Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Sibiu). Norma Euro 5 indica un coeficient de poluare redus, un an de fabricatie recent, si o uzura foarte mica. In corelatie cu normele internationale, aceste vehicule sunt numite si LDC (Long Distance Coach), datorita confortului sporit chiar si pe distante lungi.

Descoperiti alaturi de noi cel mai fiabil serviciu de inchirieri autocare exclusiv turistice, atat pentru rute interne cat si pentru rute internationale.

Inchirieri autocare Standard (Euro 3 / Euro 4)

Autocarele Standard sunt de 49 locuri (+scaun ghid si sofer). Acestea se prezinta intr-o stare de functionare perfecta, avand un grad mediu de uzura, si un grad optim de confort. Dotarile de baza includ aer conditionat cu diuze de ventilatie individuale, scaune turistice, microfon si sistem audio, si spatiu generos de bagaje.

Autocarele standard au o norma de poluare minima Euro3, acest lucru implicand un nivel de confort decent, un spatiu mare in interior, fiind ideale pentru rute de transport interne, transferuri de aeroport sau transport local (dispozitii).

Daca bugetul dumneavoastra este unul mai redus, va recomandam serviciul nostru de inchirieri autocare standard.

Inchirieri mini-autocare si microbuze

Daca grupul dumneavoastra de turisti este mai mic, va oferim posibilitatea de a inchiria mini-autocare sau microbuze. Aceste vehicule sunt foarte confortabile, avand dotari apropiate de ale autocarelor. Datorita numarului mai mic de locuri, accesul in orasele aglomerate este mult mai comod.

Pentru detalii suplimentare despre vehiculele noastre va rugam sa accesati sectiunea flota noastra.

Va stam la dispozitie cu detalii suplimentare despre activitatea noastra de inchirieri autocare si microbuze!

inchirieri autocare si microbuze