Servicii Transport Persoane & Turism

Alaturi de serviciile standard de transport pe care le asiguram oferim si o serie de activitati aditionale precum:

GHID TURISTIC

Va putem pune la dispozitie ghizi autorizati atat pentru engleza si germana cat mai ales pentru limbi straine cu circulatie restransa (precum lb. turca, lb. finlandeza etc). Tarifele se stabilesc direct cu ghidul recomandat. Dorim sa oferim servicii complete, aditionale activitatii de baza.

REZERVARI TURISTICE

Colaboram cu o agentie de turism partenera, oferindu-va prin intermediul acesteia posibilitatea de a face rezervare la principalele hoteluri si pensiuni din tara & strainatate. Tarifele se stabilesc direct cu agentia de turism colaboratoare.

ENTERTAINMENT

Va recomandam pensiuni unde puteti invata enduro sau calarie, locuri ce merita vizitate sau trasee personalizate (in functie de bugetul dumneavoastra). Totul adaptat grupului dumneavoastra de turisti.

TRANSFER MIXT

Prin intermediul flotei proprii (sau pentru 1-3 persoane cu o companie partenera), oferim transfer aeroport, sau diverse locatii indiferent de numarul de persoane. Dorim sa va oferim cel mai bun raport calitate/pret indiferent de ruta!

SERVICII PREMIUM

Compania noastra ofera pe langa serviciile clasice de transport si extra-servicii premium. Acestea se adreseaza mediului business sau high-class. Enumeram mai jos cateva dintre serviciile PREMIUM oferite in domeniul inchirierii de autocare turistice:

Prezenta unui coordonator de transport din partea companiei – acolo unde este necesara coordonarea unui numar de autocare mai mare sau acolo unde dirijarea fluxului de calatori este importanta putem oferi suportul necesar prin intermediul unui coordonator. Acesta are rolul de a fluidiza preluarea turistilor de la aeroport sau de la locatie, de a facilita imbarcarea acestora precum si alte servicii premium. El mentine legatura cu dumneavoastra (ca organizator), monitorizand in permanenta soferii si conduita acestora. Orice problema aparuta cu grupul este rezolvata pe loc de acest coordonator. El are responzabilitatea de a monitoriza pasagerii si bagajele acestora pentru a evita orice neplaceri.

Nota: acest serviciu este premium, suntem prima companie de transport turistic ce ofera astfel de facilitati.

Personalizare interioara audio/video autocar – pe monitoarele din autocare vor rula videoclipuri ce contin datele companiei dumneavoastra – exemplu – un grup de turisti din Germania ajunge in Romania prin intermediul agentiei de turism X. Personalizarea video va include mesaje precum “agentia X va doreste calatorie placuta” sau “programul de astazi – pe ore” sau orice alte mesaje intercalate cu videoclipuri. Mixajele video se realizeaza la cererea clientului (gen, muzica, filme etc).

Nota: acest serviciu este premium, suntem prima companie de transport turistic ce ofera astfel de facilitati.

Colantare autocare – unele autocare pot fi colantate total sau partial cu numele companiei dumneavoastra. Oferta este valabila in cazul in care inchirierea se realizeaza pe perioade mari de timp (exemplu minim 30 zile). Costurile necesare (creatie grafica, autocolant, colantare, curatare) sunt suportate in intregime de compania dumneavoastra.

Nota: acest serviciu este disponibil doar pentru unele autocare, in limita disponibilitatii acestora

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati.