Transport Angajati

Alaturi de serviciile turistice pe care le oferim, asiguram si transport angajati de la domiciliu catre compania dumneavoastra. Va prezentam in cele ce urmeaza cateva detalii legate de activitatea mai sus mentionata.

 • TRANSPORT ANGAJATI DOOR-TO-DOOR

  Aceasta metoda este folosita de catre companiile ce doresc preluarea angajatilor de la domiciliul fiecaruia (adica “de la usa”) si aducerea lor in mod organizat catre compania dumneavoastra. In general pentru acest tip de transport se recomanda microbuzele de 19 locuri, deoarece accesul pe strazile inguste este complicat pentru vehicule mai mari. Desigur, asiguram si returul catre casa. Asadar daca doriti ca angajatii dumneavoastra sa fie preluati de acasa si transportati catre fabrica dumneavoastra nu ezitati sa ne contactati.

 • TRANSPORT ANGAJATI DIN PUNCT FIX

  Transportul angajatilor dintr-un punct fix (exemplu statie de Metrou) catre compania dumneavoastra. In acest caz, angajatii sunt preluati dintr-un punct fix, adusi la compania dumneavoastra, si returnati seara dupa terminarea programului. Se poate lucra si pe schimburi, astfel incat vom folosi mai multe vehicule. In acest caz (adica atunci cand preluarea se face din puncte cu acces in bulevard) putem folosi atat microbuze cat si autocare de 50 locuri sau chiar mai mari. Cu cat numarul de persoane per unitate de transport este mai mare cu atat si pretul per pasager este mai mic. Pentru o solicitare completa va rugam sa ne contactati.

 • TRANSPORT ANGAJATI IN SISTEM PARTIAL

  Aceasta metoda este folosita mai ales in cazul schimburilor de noapte, atunci cand vehiculele transportului in comun functioneaza la intervale mici. In prezent avem companii ce au optat catre acest tip de transport, pentru schimburile de noapte (exemplu 22-06). Si aici transportul poate fi facut atat pe sistemul door-to-door sau preluare din puncte fixe. Pentru o oferta de pret nu ezitati sa ne contactati.

 • TRANSPORT ANGAJATI – solutii personalizate.

  Suntem deschisi la nou, de accea venim in intampinarea dumneavoastra cu solutii personalozate de transport, in functie de necesitati. Va asteptam cu drag cu o solicitare!

transport angajati

Care sunt avantajele acestui serviciu de transport

Enumeram cateva avantaje atat pentru dumneavoastra cat si pentru angajatii companiei dumneavoastra, avantaje date de acest tip de serviciu de transport.

 1. Angajatii dumneavoastra sunt protejati impotriva infectiei cu COVID-19.

  Faptul ca acestia calatoresc / intra in contact cu mai putine persoane inseamna si un risc mai mic de contaminare cu noul tip de virus! Vehiculele noastre sunt igneizate dupa fiecare schimb / grup ce calatoreste. Acordam o atentie sporita atat scaunelor, manerelor de sustinere cat si ventilatiei. Totul este igienizat, verificat, curatat.

 2. Angajatii dumneavoastra ajung la timp, si in mod organizat.

  De cele mai multe ori transportul in comun este greoi, sunt intarzieri in trafic sau accesul catre fabrica dumneavoastra nu este tocmai “la indemana”. Scapati de aceasta problema alegand serviciile companiei noastre!

 3. Siguranta angajatilor

  Acest lucru trebuie pus pe primul plan! Toate vehiculele companiei noastre sunt licentiate iar conducatorii auto sunt profesionisti! Periodic verificam atat starea tehnica a masinilor cat si abilitatile soferilor astfel incat serviciile oferite sa indeplineasca nivelul de siguranta dorit!

 4. Decontare directa

  Transportul angajatilor poate fi decontat de catre compania dumneavoastra! Este mult mai simplu pentru contabilitate sa aiba o singura factura la sfarsitul fiecarei luni ! Fata de bilete, biletele, bonuri de motorina… Si totul in mod organizat!

 5. Pret accesibil

  Intotdeauna costul transportului cu angajatii este mai mic in cazul in care acestia sosesc in mod organizat si nu individual.

 6. Accesare online – cont client – GPS 

  La contractare vi se creaza un cont de client si dumneavoastra puteti monitoriza in permanenta pozitia masinilor noastre. Desigur, puteti avea acces si la pontaj, astfel incat dumneavoastra veti munci mai putin, si mai ne-birocratic. Toti angajatii ce calatoresc cu acel vehicul vor avea acces (cont separat) la GPS, atfel incat vor stii in permanenta pozitia masinii. Soferul va fi in permanenta legatura cu dumneavoastra astfel incat totul sa mearga “ceas”.

 7. Personalizare vehicule transport angajati

  Daca se opteaza pentru serviciul “custom” ce include si personalizarea vehiculului cu brandul companiei dumneavoastra va veti bucura si de o reclama continua outdoor. Desigur, cu acel vehicul noi nu vom efectua alte curse, va fi al dumneavoastra si doar al dumneavoastra.

 8. Transport angajati cu diferite tipuri de vehicule

  Flota companiei noastre include atat masini mici (4 locuri+sofer), van-uri (8 locuri + sofer), microbuze (16/19/23 locuri), autocare (35/50/65 locuri). Desigur, in functie de necesitati putem achizitiona si alte tipuri de vehicule de transport persoane.

Asadar v-am oferit cateva detalii ale serviciului de transport angajati! In prezent colaboram cu fabrici/companii/intreprinderi din zona Bucuresti, Ilfov, Galati, Brasov, Prahova, Giurgiu, Teleorman, Dambovita, Arges, Ialomita, Calarasi, Buzau si Vrancea. Dar, putem extinde serviciile oriunde este nevoie!

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati prin e-mail (marmara@marmara.ro) sau telefonic la +40 721.60.50.40.

Va multumim si asteptam sa colaboram cu drag!